ViewMorongo USD
Bell Schedules

TWENTYNINE PALMS JUNIOR HIGH SCHOOL

MISSION & VISION STATEMENTS OF TWENTYNINE PALMS JUNIOR HIGH

 

Through innovation, imagination and the collaborative team efforts of the TPJHS community, all students will participate in a challenging and relevant education that will provide them the skills needed to succeed in life.

The TPJHS staff will assure high levels of learning for all students in a safe and welcoming environment. These efforts are attained through building authentic relationships and providing instruction that prepares students for their future educational and professional endeavors.

BELL SCHEDULES 2018 - 2019

 

Schedule A

Block Schedule  “A” Day 

PERIOD 1

               7:11 -   8:40

89 Minutes

PERIOD 2

               8:44 - 10:13

89 Minutes

PERIOD 3

             10:17 - 11:46

89 Minutes

LUNCH

             11:47 - 12:17

30 Minutes

PERIOD 4

             12:21 -   1:50

89 Minutes

Schedule B

Block Schedule  “B” Day 

PERIOD 5

               7:11 -   8:40

89 Minutes

PERIOD 6

               8:44 - 10:13

89 Minutes

PERIOD 7

             10:17 - 11:46

89 Minutes

LUNCH

             11:47 - 12:17

30 Minutes

PERIOD 8

             12:21 -  1:50

89 Minutes

 

 

 

 Combined Schedule

C Day

PERIOD 1

              7:11 -   7:57

46 Minutes

PERIOD 2

              8:00 -   8:43

43 Minutes

PERIOD 3

              8:46 -   9:29

43 Minutes

PERIOD 4

              9:32 - 10:15

43 Minutes

PERIOD 5

            10:18 - 11:01

43 Minutes

PERIOD 6

            11:04 - 11:47

43 Minutes

LUNCH

            11:48 - 12:18

30 Minutes

PERIOD 7

            12:21 -   1:04

43 Minutes

PERIOD 8

              1:07 -   1:50

43 Minutes

 

 

 

 

Assembly A Days

Assembly A Days

PERIOD 1

             7:11 -    8:10

59 Minutes

PERIOD 2

             8:13 -    9:12

59 Minutes

PERIOD 3

             9:15 -  10:14

59 Minutes

PERIOD 4

           10:17 -  11:16

59 Minutes

LUNCH

           11:17 -  11:47

30 Minutes

ASSEMBLY

           11:50 -   1:50

120 Minutes

 

 

 

 

 

Late Start A /B Day

Late Start A/B Day

STAFF DEVELOPMENT

NO STUDENTS

             7:11 -   9:11

120 Minutes

PERIOD 1 or  5

             9:14 - 10:13

59 Minutes

PERIOD 2 or 6

           10:16 - 11:15

59 Minutes

LUNCH

           11:16 - 11:46

30 Minutes

PERIOD 3 or 7

           11:49 - 12:48

59 Minutes

PERIOD 4 or 8

           12:51 -   1:50

59 Minutes

 

 

 

 

Early

Release

A/B Day

Conference Early Release Day B Day

PERIOD 5

             7:11 -   8:10

59 Minutes

PERIOD 6

             8:13 -   9:12

59 Minutes

PERIOD 7

             9:15 - 10:14

59 Minutes

PERIOD 8

           10:17 - 11:16

59 Minutes

LUNCH

           11:17 - 11:47

30 Minutes

PARENT TEACHER CONFERENCE *

           11:50 -   1:50

            120 Minutes 

 

 

* Students will be released to go home at 11:50.  Parent Conferences be from 11:50 to 2:50.  Students are     

 encouraged to attend Parent Conferences with their parents.

 

 

 New Link Text
© 2018 Morongo Unified School District School CMS Created by eSchoolView
PO Box 1209, Twentynine Palms, CA 92277
(760) 367-9507 Phone | (760) 367-0742 Fax
View text-based website